Om os

Velkommen til Unioo, hvor vi forandrer måden, foreninger og frivillige organisationer drives på. Unioo er skabt med en dyb respekt for de mange ulønnede og frivillige mennesker, der driver Danmarks foreningsliv. Vores mission er at udvikle værktøjer, der gør det både nemmere og sjovere at være en del af en bestyrelse.

Hvem er vi?

Teamet bag Unioo består af dedikerede mennesker med stor erfaring inden for frivilligt arbejde i bestyrelser og foreninger. Vores baggrunde spænder bredt over sportsklubber, lokale borgerforeninger og støtteforeninger. Vi fandt sammen gennem en fælles motivation om at forandre den måde, vi driver bestyrelser på i både foreninger og andre organisationer. Vi så et behov for mere struktur og har skabt et produkt, der passer ind i enhver demokratisk organisation med en bestyrelse og en medlemsgruppe.

Vores værktøjer

Unioo blev grundlagt med en vision om at lette byrden for frivillige foreninger ved at udvikle et digitalt værktøj, der samler alt bestyrelsesarbejde. Resultatet er vores digitale bestyrelsesværktøj, hvor bestyrelser kan:

  1. Dele filer: Del dokumenter og billeder sikkert med bestyrelsen, og slip for besværet med at finde og videregive filer.
  2. Planlægge møder: Effektiviser mødeforberedelsen ved at samle alt omkring møder ét sted og send automatisk referater til deltagerne.
  3. Fordele opgaver: Administrer opgaver med deadlines, tildel dem, og få dem automatisk oprettet på en opgaveliste.
  4. Håndtere medlemmer og kontingenter: Håndter foreningens medlemmer og kontingenter let og sikkert med vores medlemssystem.
  5. Sælge billetter: Sælg billetter til arrangementer online, modtag betaling online, og få nemt et overblik over deltagere og solgte billetter.

Vores rejse og udvikling

Siden vores grundlæggelse i 2019 har vi arbejdet tæt sammen med foreninger i hele Danmark, hvilket konstant inspirerer os til at udvikle nye funktioner og forbedre eksisterende. Vores værktøjer er udviklet med udgangspunkt i vores egne erfaringer som frivillige, hvilket giver os en unik indsigt og drivkraft til at skabe løsninger, der virkelig gør en forskel.

I sommeren 2023 markerede en betydelig investeringsaftale begyndelsen på en periode med hurtig vækst. Vi har nu flere medarbejdere, flere kunder og flere investorer, der bringer værdifuld ekspertise og netværk med sig. Vores forskelligartede team inkluderer dataanalytikere, lingvister, kundeservicemedarbejdere, teknologieksperter og ivrige og nysgerrige unge, hvilket beriger vores tilgang til kreativ problemløsning og vores forpligtelse til brugerfokuserede løsninger.


Prøv Unioo gratis

Hop med på Unioo's rejse og oplev, hvordan vi kan revolutionere bestyrelsesarbejde i jeres forening. Prøv vores værktøj gratis og se, hvordan Unioo kan gøre jeres arbejde mere effektivt og mindre tidskrævende.

Unioo er her for at støtte jer i jeres frivillige arbejde. Vi håber, at I vil blive en del af vores voksende fællesskab og drage nytte af de mange funktioner, vi tilbyder. Sammen kan vi gøre en forskel og skabe bedre vilkår for alle frivillige bestyrelser i Danmark.


Bliv en del af Unioo i dag og oplev den digitale revolution indenfor bestyrelsesarbejde!



Læs flere artikler

Automatisk kontingent + bestyrelsesportal

Opret foreningens medlemmer, og lad kontingenter køre helt automatisk. Bestyrelsens arbejde kan nu samles i bestyrelsesportalen – møder, dagsorden, opgaver, filer og meget mere.

Prøv det gratis nu